Eco cadeautips: dit zijn de leukste milieuvriendelijke producten om iemand cadeau te doen

Artikel 1 van 4

Eco cadeautips: dit zijn de leukste milieuvriendelijke producten om iemand cadeau te doen

Je herkent het vast. Je hebt een verjaardag of een housewarming, maar je hebt geen idee wat je cadeau wilt geven. Uiteindelijk kom je toch weer uit op een bierpakketje of een cadeaubon. Maar wat is er leuker dan iemand verrassen met een eco cadeau waar je echt wat aan hebt? Met onderstaande inspiratie en tips ben je niet alleen origineel, maar nog groen bezig ook!

1. Een jaar lang heerlijke duurzame zeep van The Happy Soaps

Wat ons betreft staat dit cadeau met stip op nummer 1. Je geeft een jaar lang duurzame shampoo of zeep variatie cadeau! Bij Ecoboxen hebben we in samenwerking met The Happy Soaps de lekkerste geuren geselecteerd. Ieder kwartaal krijg je drie blokken opgestuurd, iedere keer is het een verrassing welke varianten je op de deurmat vindt. Afwisseling gegarandeerd, heerlijk om te proberen. Én: onze milieuvriendelijke zeep en shampoo is uiteraard plasticvrij verpakt, bevat geen vervelende of schadelijke grondstoffen en is handgemaakt in Nederland. Het totale aanbod milieuvriendelijke memberships vind je hier. Duurzame shampoo & zeep is uiteraard ook los verkrijgbaar.

2. Bee’s Wraps

Dit cadeau geef je niet weg maar hou je liever zelf. De eco Bee’s Wraps zijn er in verschillende soorten en maten. Per stuk verpakt of per drie, met of zonder leuke print. Dit duurzame alternatief voor aluminium folie en plastic zakjes draagt bij aan een plasticvrije leefomgeving en is vervaardigd van biologisch katoen met duurzame bijenwas. Goed voor het milieu, hygiënisch en fijn in gebruik! Ben je op zoek naar een duurzame bijenwasdoek? Check hier het assortiment!

3. Duurzame zeep of shampoo

Niet alleen verkrijgbaar in abonnementsvorm, maar ook los te bestellen zijn de mooie zeepjes en shampoo bars van The Happy Soaps. Heerlijk geurend en vrij van plastic hebben we de fijnste smaken voor klanten van Ecoboxen geselecteerd. Happy Body bars zijn al verkrijgbaar voor €6,95, shampoo bars kosten €8,75. Combineer en maak voor een mooi bedrag een leuk setje compleet om iemand cadeau te doen. Het totale aanbod vind je hier. Extra cadeautip: heerlijke bath bombs.

4. Food Huggers

Klaar? Huggen maar! Iedereen kent het: restjes. Stop met het gebruik van wegwerpplastic of aluminiumfolie en kies voor deze innovatieve Food Huggers. Diverse varianten beschikbaar, erg leuk om te geven. De diverse varianten vind je op deze pagina.

5. Hugger Bags

De milieuvriendelijke Hugger Bag gaat niet alleen de strijd aan met voedselverspilling, maar maakt het leven ook echt een stuk gemakkelijker. Je doet de restjes erin en zet de hugger in de koelkast. Helemaal ideaal is dat je dit product gewoon direct in de magnetron zet. Hugger Bags zijn verkrijgbaar vanaf €11,95, een mooie cadeau-prijs.

 

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel