Sorteer op
 • The Avocado Sock Olive
  The Avocado Sock Olive

  De Avocado Sock, gebreid van 100% wol, warmt de avocado op een natuurlijke manier op en zorgt ervoor dat deze na een dag klaar is voor consumptie. Laat geen avocado meer overstuur gaan en bestel jouw sok hier!

  € 19,95
 • The Avocado Sock Nutmeg
  The Avocado Sock Nutmeg

  De Avocado Sock is gebreid van 100% wol en warmt de avocado op een natuurlijke manier op. De sok zorgt ervoor dat deze na een dag klaar is om gegeten te worden. Laat geen avocado meer overstuur gaan en beste jouw avocado-sok!

  € 19,95
 • The Avocado Sock Pewter
  The Avocado Sock Pewter

  Op zoek naar een cadeautje? De Avocado Sock leent zich hier uitstekend voor. Het is een geweldig product, uniek om cadeau te doen en iemand te verrassen. Bestel hier snel en eenvoudig!

  € 19,95

Altijd een rijpe avocado!

Wanneer je in Nederland een avocado koopt, kan het wel een week duren voordat deze een keer rijp is. Het gevaar is dat je ‘m uit het oog verliest en dat hij weer te ver is, waarna de vrucht in de vuilnisbak verdwijnt. Zonde!

The Avocado Sock, gebreid van 100% wol, warmt de avocado op een natuurlijke manier op en zorgt ervoor dat deze na een dag eetrijp is. Laat geen avocado meer verloren gaan!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je stopt de onrijpe avocado in de avocado-sok en binnen 1 a 2 dagen is deze eetrijp en klaar om gegeten te worden.

Verkrijgbaar

De avocado sock is op Ecoboxen.nl verkrijgbaar in drie kleuren. Namelijk: Olive, Nutmeg en Pewter. Vandaag besteld is binnen 24 uur verzonden, dus je hebt je aankoop snel binnen. Combineer je bestelling met een avocado Food Hugger! Zo hoef je de avocado nadat het rijp is niet in één keer te consumeren, maar bewaar je deze eenvoudig voor een later moment.

Cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau? The Avocado Sock leent zich hier uitstekend voor. Het is een leuk product, uniek om cadeau te doen aan iemand. Plaats je een bestelling met een waarde van €25,- of meer? Dan verzenden we je pakket gratis.

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel