Food Huggers: Duurzame Vershouddoppen voor een Frisse Keuken

Maak kennis met Food Huggers, waar duurzaamheid en slim design samenkomen om voedselverspilling tegen te gaan. Food Huggers zijn jouw ideale partner voor het vers houden van voedsel op een milieuvriendelijke manier, zonder het gebruik van plastic folie of wegwerpverpakkingen.

Waarom Food Huggers?

1. Milieuvriendelijk & Herbruikbaar: Bij Food Huggers geloven we in een wereld zonder voedselverspilling. Onze vershouddoppen zijn herbruikbaar en gemaakt van hoogwaardig silicone, waardoor je voedsel langer vers blijft zonder plastic afval.

2. Veilige & BPA-vrije Materialen: We hechten veel waarde aan jouw gezondheid en die van het milieu. Onze Food Huggers zijn gemaakt van veilige en BPA-vrije materialen die geen schadelijke stoffen lekken in je voedsel.

3. Universele Pasvorm: Met hun flexibele en rekbare ontwerp passen onze Food Huggers op bijna alle soorten groenten en fruit. Ze zijn ontworpen om je voedsel perfect af te sluiten en vers te houden, ongeacht de vorm of grootte.

Ons Assortiment

1. Food Huggers voor Groenten & Fruit: Onze Food Huggers zijn ideaal voor het afsluiten van aangesneden groenten en fruit. Gebruik ze om halve citroenen, komkommers, uien, en meer vers te houden zonder dat je restjes hoeft weg te gooien.

2. Avocado Huggers: Avocado liefhebbers opgelet! Onze Avocado Huggers passen perfect op halve avocado's om ze vers te houden en bruin worden te voorkomen. Ze zijn een geweldige vervanging voor plastic folie of aluminiumfolie.

3. Blik Huggers: Ook geopende blikken kunnen verspilling tegengaan. Onze Blik Huggers passen op de meeste gangbare blikken en zorgen ervoor dat je gemakkelijk restjes kunt bewaren zonder voedselverspilling.

Food Huggers, Jouw Keuze voor Minder Verspilling

Bij Food Huggers willen we voedselverspilling terugdringen en een positieve impact maken op het milieu. Met onze herbruikbare vershouddoppen kun je gemakkelijk restjes bewaren en plastic afval verminderen.

Kies voor Food Huggers en omarm een duurzamere en milieuvriendelijke keuken. Ontdek ons assortiment en sluit je aan bij onze missie om voedselverspilling tegen te gaan.

Food Huggers - Vershouden met Zorg voor de Planeet!

Sorteer op
 • Food Huggers: set of 5 Fresh Greens
  Food Huggers: set of 5 Fresh Greens

  Samen tegen voedselverspilling met deze fraaie Food Huggers! Super handig om stukken fruit mee te verpakken, maar ook echt ideaal om bijvoorbeeld glazen of open blikken mee af te sluiten. Je bestelt jouw hugger hier online!

  € 18,50
 • Food Huggers set of 5 Ice Blue
  Food Huggers set of 5 Ice Blue

  Je hebt geen plastic zakjes meer nodig en draagt zo direct bij aan het verminderen van overtollig plastic afval. Schakel nu om en draag direct bij aan het terugdringen van voedselverspilling! Bestel eenvoudig online!

  € 18,50
 • Food Huggers set of 5 Terra Cotta
  Food Huggers set of 5 Terra Cotta

  t geen plastic zakjes meer nodig en draagt zo direct bij aan het verminderen van overtollig plastic afval. Schakel nu om en draag direct bij aan het terugdringen van voedselverspilling! Bestel hier online!

  € 18,50
 • Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens
  Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens

  Samen tegen voedselverspilling met deze fraaie Food Huggers voor avocado's! Super handig om een halve avocado in te verpakken en heel leuk om te geven aan echte avocado lovers. Bestel hier online!

  € 15,49
 • Hugger Bag - Champagne Frost 400ml
  Hugger Bag - Champagne Frost 400ml

  Deze Hugger Bag van Ecoboxen gebruik je om voorraad in te bewaren en snacks mee te nemen naar school of werk. Maar waar de Hugger Bag ook enorm geschikt voor is, is het bewaren van restjes in de koelkast. Mooie bijkomstigheid is…

  € 12,95
 • Hugger Bag - Champagne Frost 900ml
  Hugger Bag - Champagne Frost 900ml

  Deze Hugger Bag van Ecoboxen gaat de strijd aan met voedselverspilling. Je doet de restjes er eenvoudig in, sluit de bag af en zet ‘m in de koelkast. Uniek aan de Hugger Bag is dat je het geheel direct in de magnetron…

  € 17,95
© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel