Sorteer op
 • Food Huggers: set of 5 Fresh Greens
  Food Huggers: set of 5 Fresh Greens

  Samen tegen voedselverspilling met deze fraaie Food Huggers! Super handig om stukken fruit mee te verpakken, maar ook echt ideaal om bijvoorbeeld glazen of open blikken mee af te sluiten. Je bestelt jouw hugger hier online!

  € 18,50
 • Food Huggers set of 5 Ice Blue
  Food Huggers set of 5 Ice Blue

  Je hebt geen plastic zakjes meer nodig en draagt zo direct bij aan het verminderen van overtollig plastic afval. Schakel nu om en draag direct bij aan het terugdringen van voedselverspilling! Bestel eenvoudig online!

  € 18,50
 • Food Huggers set of 5 Terra Cotta
  Food Huggers set of 5 Terra Cotta

  t geen plastic zakjes meer nodig en draagt zo direct bij aan het verminderen van overtollig plastic afval. Schakel nu om en draag direct bij aan het terugdringen van voedselverspilling! Bestel hier online!

  € 18,50
 • Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens
  Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens

  Samen tegen voedselverspilling met deze fraaie Food Huggers voor avocado's! Super handig om een halve avocado in te verpakken en heel leuk om te geven aan echte avocado lovers. Bestel hier online!

  € 15,49

Plastic- en aluminium folies zijn overbodig

Stop met het gebruik van wegwerpfolies en kies voor de perfecte oplossing tegen voedselverspilling: Food Huggers. Gesneden groenten en fruit houd je vers door de producten eenvoudig af te dekken. Ook ideaal om potjes en schaaltjes te voorzien van deksel!

Houd je fruit en groenten vers

Wist je dat een stuk fruit tot bijna een kwart minder vocht verliest op het moment dat je een Food Hugger inzet? Door de strakke knuffel van de voedselveilige en BPA vrije siliconen-hoes, verpak je het stuk fruit dermate strak dat dit lekker vers blijft.

Verschillende soorten op Ecoboxen.nl

Ieder stuk fruit of groente is anders en daarom bestel je de sets met Food Huggers per 5 stuks. Van citroen tot grapefruit, je dekt het allemaal eenvoudig af. En: we bieden de Food Huggers aan in diverse kleuren. Van Fresh Green en Ice Blue tot Terra Cotta. Welke vind jij de mooiste? We hebben ook een hugger, speciaal voor avocado’s!

Hoe zijn de Food Huggers tot stand gekomen?

In 2013 is het concept gelanceerd met als doel het volume groente en fruit dat bederft te verminderen. Dat is gelukt. De Food Huggers zijn inmiddels dermate populair, dat de oprichters zich momenteel focussen op het vinden van oplossingen, die duurzaamheid gemakkelijk en leuk maken. Mooi om dit te combineren met een missie voedselverspilling tegen te gaan. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Food Huggers!

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel