per pagina
Sorteer op
 • Bee's Wrap 3-pack Large
  Bee's Wrap 3-pack Large

  De Bee's Wrap Bijenwas doekjes van Ecoboxen zijn het meest duurzame alternatief voor aluminiumfolie en folies van plastic. Duurzaam dus en super handig in gebruik. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap Single Medium
  Bee's Wrap Single Medium

  Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Geen geknoei meer met (plastic) folie. Super handig in gebruik en heel duurzaam. Bestel hier!

  € 8,25
 • Bee's Wrap Single Large
  Bee's Wrap Single Large

  De grote variant van de Bee’s Wrap is ideaal voor het verpakken van je lunch. Tupperware kan echt niet meer en we moeten ook van de diverse wegwerpfolies af. Bestel hier en draag bij aan jouw leefomgeving!

  € 9,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)
  Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)

  Bee's Wrap starter pack voor het hele gezin! Met deze set kom je de dag wel door en verpak je niet alleen je boterhammen, maar ook je fruit voor een werk- of schooldag. Bestel hier eenvoudig online!

  € 22,00
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor
  Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor

  Een plasticloos bos is iets waar we alleen van kunnen dromen. Dat behoort tot het verleden! Stop met het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal en gebruik deze Bee's Wraps. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears

  Deze Bee's Wrap variant is voorzien van toepasselijke illustraties van bijen en beren. Naast bio katoen is het hoofdbestanddeel van dit eco verpakkingsmateriaal bijenwas. Klik hier, bestel online en draag bij!

  € 23,50
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit
  Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit

  Je verpakt je lunch duurzaam met deze Bee's Wraps! 100% ecologisch verantwoord, ideaal voor dagelijks gebruik en met een geheel nieuw design is er dit 3-pack Fresh Fruit Wraps. Leuk om iemand cadeau te doen!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Medium
  Bee's Wrap 3-pack Medium

  De Bee’s Wraps zijn ook verkrijgbaar in 3-pack. Ideaal voor het hele gezin. In de afmetingen 25x27,5cm is deze variant medium-groot en ideaal voor het verpakken van je fruit of boterham. Bestel hier!

  € 22,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print

  Plastic-vrije zeeën op deze Bee's Wraps! Draag je ook bij? Stop dan onmiddelijk met het gebruik van folies van plastic en aluminium. Dit verpakkingsmateriaal is 100% schoon en ecologisch verantwoord.

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack assorted Into the Woods
  Bee's Wrap 3-pack assorted Into the Woods

  Duurzaam verpakken met dit 3-pack Bee's Wraps Into the WoodsDit is hét duurzame en natuurlijke alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Gecertificeerd en 100% duurzaam geproduceerd. Deze Bee's Wraps Into the Woods zien er…

  € 23,50
 • Bee's wrap - single medium Bees & Bears
  Bee's wrap - single medium Bees & Bears

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 8,25
 • Bee's wrap - single medium Ocean
  Bee's wrap - single medium Ocean

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 8,25
 • Bee's wrap 2-pack Small Honeycomb + Medium BB
  Bee's wrap 2-pack Small Honeycomb + Medium BB

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 14,50
 • Bee's wrap Sandwich
  Bee's wrap Sandwich

  Bijenwas Doekjes - SandwichDe sandwich wrap van Bee's wrap is een ideaal, millieuvriendelijk, veelzijdig en hygiënisch alternatief voor plastic boterhamzakjes. Je legt je boterham erin en vouwt hem eenvoudig dicht. Je sluit de…

  € 14,00
 • Bee's wrap Bread (ExtraLarge)
  Bee's wrap Bread (ExtraLarge)

  De Bee’s Wrap Bread (extra large) is met het formaat 43 x 58 cm speciaal gemaakt voor het verpakken van brood en het afdekken van grotere schalen. Bee’s Wrap kan door de warmte van je handen worden gevormd om het product wat…

  € 18,50
  1 - 15 van 24 resultaten
 • 1
 • 2

We gebruiken ongemerkt ontzettend veel plastic en folie. Voor het verpakken van je lunch en de restjes eten wordt er al snel een rol aluminiumfolie of plastic uit de la gepakt. Ondanks dat je je daarvan vaak niet eens bewust bent gebruik je enorm veel wegwerpproducten waarvan de impact op het milieu groot is. Wanneer je overgaat tot het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven zorg je niet alleen voor een schonere leefomgeving, maar doe je ook je portemonee een plezier. 

Duurzame Bee’s Wraps van Ecoboxen

Een duurzaam alternatief voor plastic- en aluminium folie

Deze Bee’s Wrap single medium is een duurzaam alternatief voor (plastic) folies en aluminiumfolie. Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Goed voor het milieu dus! Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor vers etenswaar en is ideaal om verse snacks voor onderweg in te verpakken. Gebruik de Bee’s Wrap ook om schalen mee af te dekken voor je ze in de koelkast zet. De Bee’s Wraps zijn in meerdere afmetingen en kleuren te verkrijgen. Zie hier het volledige assortiment!

Fijn in gebruik

Een fijne eigenschap van bijenwas is dat het zich mooi om je boterham heen vormt als je je lunch inpakt. De warmte van je hand zorgt ervoor dat de bijenwas zich vormt over hetgeen je verpakt. Perfect! Daarnaast heeft bijenwas van nature een antibacteriële werking, zodat je boterham nog eens hygiënisch verpakt is ook.

Hoe is de Bee’s Wrap ontstaan?

De Bijenwasdoek komt oorspronkelijk uit de Vermont (VS). Sarah Kaeck vroeg zich één ding constant af: hoe bannen we plastic uit onze keuken en hoe zorgen we ervoor dat we ons voedsel duurzamer en gezonder verpakken? Hieruit is het duurzame alternatief voor plastic zakjes voortgekomen.

Inmiddels is de onderneming gecertificeerd en zet Bee’s Wrap zich in voor verandering. Zo werkt Bee’s Wrap samen met partners waaronder 1% for the Planet, The Bee Cause, The Rozalia Project en National Geographic. Alles voor het behoud van onze oceanen, het tegengaan van klimaatverandering en milieubeheer.

Eigenschappen van de Bee’s Wraps:

 • Ideaal voor het verpakken van je boterhammen voor de lunch of fruit. Dek schalen er ook eenvoudig mee af.

 • De Bee’s wrap is gemaakt van bio katoen, met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Daardoor is het materiaal op een biologische manier bacterie en schimmel afstotend. Ideaal! Je etenswaar blijft langer goed.
 • Kan +/- een jaar (!) gebruikt worden. Reken maar uit hoeveel afval dat bespaart!
 • Niet geschikt voor rauw vlees en vis en/of warme producten.
 • Wassen doe je met koud water onder de kraan. Niet met warm water of in de vaatwasser. Daar gaat de bijenwas op reageren. Je hangt de Bee’s Wrap uit en kunt ‘m een dag later zo weer gebruiken!
 • Reinigen doe je dus met koud water. Door de warmte van je handen vormt het verpakkingsmateriaal zich om je lunch.
 • Formaat: 25x27,5cm

 

 

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel