Sorteer op
 • Bee's Wrap 3-pack Large
  Bee's Wrap 3-pack Large

  De Bee's Wrap Bijenwas doekjes van Ecoboxen zijn het meest duurzame alternatief voor aluminiumfolie en folies van plastic. Duurzaam dus en super handig in gebruik. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap Single Medium
  Bee's Wrap Single Medium

  Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Geen geknoei meer met (plastic) folie. Super handig in gebruik en heel duurzaam. Bestel hier!

  € 8,25
 • Bee's Wrap Single Large
  Bee's Wrap Single Large

  De grote variant van de Bee’s Wrap is ideaal voor het verpakken van je lunch. Tupperware kan echt niet meer en we moeten ook van de diverse wegwerpfolies af. Bestel hier en draag bij aan jouw leefomgeving!

  € 9,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)
  Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)

  Bee's Wrap starter pack voor het hele gezin! Met deze set kom je de dag wel door en verpak je niet alleen je boterhammen, maar ook je fruit voor een werk- of schooldag. Bestel hier eenvoudig online!

  € 22,00
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor
  Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor

  Een plasticloos bos is iets waar we alleen van kunnen dromen. Dat behoort tot het verleden! Stop met het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal en gebruik deze Bee's Wraps. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears

  Deze Bee's Wrap variant is voorzien van toepasselijke illustraties van bijen en beren. Naast bio katoen is het hoofdbestanddeel van dit eco verpakkingsmateriaal bijenwas. Klik hier, bestel online en draag bij!

  € 23,50
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit
  Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit

  Je verpakt je lunch duurzaam met deze Bee's Wraps! 100% ecologisch verantwoord, ideaal voor dagelijks gebruik en met een geheel nieuw design is er dit 3-pack Fresh Fruit Wraps. Leuk om iemand cadeau te doen!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Medium
  Bee's Wrap 3-pack Medium

  De Bee’s Wraps zijn ook verkrijgbaar in 3-pack. Ideaal voor het hele gezin. In de afmetingen 25x27,5cm is deze variant medium-groot en ideaal voor het verpakken van je fruit of boterham. Bestel hier!

  € 22,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print

  Plastic-vrije zeeën op deze Bee's Wraps! Draag je ook bij? Stop dan onmiddelijk met het gebruik van folies van plastic en aluminium. Dit verpakkingsmateriaal is 100% schoon en ecologisch verantwoord.

  € 23,50

Bee’s Wraps van Ecoboxen

Een duurzaam alternatief voor plastic- en aluminium folie

Deze Bee’s Wrap single medium is een duurzaam alternatief voor (plastic) folies en aluminiumfolie. Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Goed voor het milieu dus! Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor vers etenswaar en is ideaal om verse snacks voor onderweg in te verpakken. Gebruik de Bee’s Wrap ook om schalen mee af te dekken voor je ze in de koelkast zet. De Bee’s Wraps zijn in meerdere afmetingen en kleuren te verkrijgen. Zie hier het volledige assortiment!

Fijn in gebruik

Een fijne eigenschap van bijenwas is dat het zich mooi om je boterham heen vormt als je je lunch inpakt. De warmte van je hand zorgt ervoor dat de bijenwas zich vormt over hetgeen je verpakt. Perfect! Daarnaast heeft bijenwas van nature een antibacteriële werking, zodat je boterham nog eens hygiënisch verpakt is ook.

Hoe is de Bee’s Wrap ontstaan?

De Bijenwasdoek komt oorspronkelijk uit de Vermont (VS). Sarah Kaeck vroeg zich één ding constant af: hoe bannen we plastic uit onze keuken en hoe zorgen we ervoor dat we ons voedsel duurzamer en gezonder verpakken? Hieruit is het duurzame alternatief voor plastic zakjes voortgekomen.

Inmiddels is de onderneming gecertificeerd en zet Bee’s Wrap zich in voor verandering. Zo werkt Bee’s Wrap samen met partners waaronder 1% for the Planet, The Bee Cause, The Rozalia Project en National Geographic. Alles voor het behoud van onze oceanen, het tegengaan van klimaatverandering en milieubeheer.

Eigenschappen van de Bee’s Wraps:

 • Ideaal voor het verpakken van je boterhammen voor de lunch of fruit. Dek schalen er ook eenvoudig mee af.

 • De Bee’s wrap is gemaakt van bio katoen, met bijenwas, jojoba-olie en boomhars. Daardoor is het materiaal op een biologische manier bacterie en schimmel afstotend. Ideaal! Je etenswaar blijft langer goed.
 • Kan +/- een jaar (!) gebruikt worden. Reken maar uit hoeveel afval dat bespaart!
 • Niet geschikt voor rauw vlees en vis en/of warme producten.
 • Wassen doe je met koud water onder de kraan. Niet met warm water of in de vaatwasser. Daar gaat de bijenwas op reageren. Je hangt de Bee’s Wrap uit en kunt ‘m een dag later zo weer gebruiken!
 • Reinigen doe je dus met koud water. Door de warmte van je handen vormt het verpakkingsmateriaal zich om je lunch.
 • Formaat: 25x27,5cm

 

 

© 2020 - 2021 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel