Groen is 'goed doen'
Op zoek naar een flexibele en goede leverancier die elke week de duurzame producten voor kantoor of de kantine komt brengen? Zonder dat jij je hier zorgen over hoeft te maken? Laat je dan ontzorgen door Ecoboxen. Met een plan op maat komen wij de producten die je nodig hebt brengen op de momenten dat jij dat wilt. Al onze producten zijn 100% duurzaam.

Kantine
Iedereen weet hoe het er in een bedrijfskantine aan toe gaat. Niemand neemt de verantwoordelijkheid of heeft de tijd om de boel bij te houden. Laat staan de benodigde producten te bestellen. Wij komen wekelijks langs om de voorraad vuilniszakken (bio afbreekbaar) en handzeep aan te vullen. 

De voordelen van het uitbesteden
Je wilt je als ondernemer natuurlijk alleen focussen op de bedrijfsprocessen die er toe doen. Daarnaast ontbreekt het vaak aan tijd. Toch zien we meer en meer dat organisaties graag hun steentje bijdragen aan een schonere leefomgeving en over willen stappen op duurzame producten. Wordt groener, productiever, effectiever en laat je ontzorgen door Ecoboxen. Drinken we een bak koffie? Neem contact op.

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel