per pagina
Sorteer op
 • Bee's Wrap 3-pack Large
  Bee's Wrap 3-pack Large

  De Bee's Wrap Bijenwas doekjes van Ecoboxen zijn het meest duurzame alternatief voor aluminiumfolie en folies van plastic. Duurzaam dus en super handig in gebruik. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap Single Medium
  Bee's Wrap Single Medium

  Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Geen geknoei meer met (plastic) folie. Super handig in gebruik en heel duurzaam. Bestel hier!

  € 8,25
 • Bee's Wrap Single Large
  Bee's Wrap Single Large

  De grote variant van de Bee’s Wrap is ideaal voor het verpakken van je lunch. Tupperware kan echt niet meer en we moeten ook van de diverse wegwerpfolies af. Bestel hier en draag bij aan jouw leefomgeving!

  € 9,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)
  Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)

  Bee's Wrap starter pack voor het hele gezin! Met deze set kom je de dag wel door en verpak je niet alleen je boterhammen, maar ook je fruit voor een werk- of schooldag. Bestel hier eenvoudig online!

  € 22,00
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor
  Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor

  Een plasticloos bos is iets waar we alleen van kunnen dromen. Dat behoort tot het verleden! Stop met het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal en gebruik deze Bee's Wraps. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears

  Deze Bee's Wrap variant is voorzien van toepasselijke illustraties van bijen en beren. Naast bio katoen is het hoofdbestanddeel van dit eco verpakkingsmateriaal bijenwas. Klik hier, bestel online en draag bij!

  € 23,50
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit
  Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit

  Je verpakt je lunch duurzaam met deze Bee's Wraps! 100% ecologisch verantwoord, ideaal voor dagelijks gebruik en met een geheel nieuw design is er dit 3-pack Fresh Fruit Wraps. Leuk om iemand cadeau te doen!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Medium
  Bee's Wrap 3-pack Medium

  De Bee’s Wraps zijn ook verkrijgbaar in 3-pack. Ideaal voor het hele gezin. In de afmetingen 25x27,5cm is deze variant medium-groot en ideaal voor het verpakken van je fruit of boterham. Bestel hier!

  € 22,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print

  Plastic-vrije zeeën op deze Bee's Wraps! Draag je ook bij? Stop dan onmiddelijk met het gebruik van folies van plastic en aluminium. Dit verpakkingsmateriaal is 100% schoon en ecologisch verantwoord.

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack assorted Into the Woods
  Bee's Wrap 3-pack assorted Into the Woods

  Duurzaam verpakken met dit 3-pack Bee's Wraps Into the WoodsDit is hét duurzame en natuurlijke alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Gecertificeerd en 100% duurzaam geproduceerd. Deze Bee's Wraps Into the Woods zien er…

  € 23,50
 • Bee's wrap - single medium Bees & Bears
  Bee's wrap - single medium Bees & Bears

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 8,25
 • Bee's wrap - single medium Ocean
  Bee's wrap - single medium Ocean

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 8,25
 • Bee's wrap 2-pack Small Honeycomb + Medium BB
  Bee's wrap 2-pack Small Honeycomb + Medium BB

  Duurzaam verpakken met Bee’s Wrap! Het alternatief voor aluminiumfolie en plastic. Door minder plastic te gebruiken helpen we de ‘plastic soep’ in de natuur te beperken. De medium versie heeft een formaat van 25 x 27,5 cm en…

  € 14,50
 • Bee's wrap Sandwich
  Bee's wrap Sandwich

  Bijenwas Doekjes - SandwichDe sandwich wrap van Bee's wrap is een ideaal, millieuvriendelijk, veelzijdig en hygiënisch alternatief voor plastic boterhamzakjes. Je legt je boterham erin en vouwt hem eenvoudig dicht. Je sluit de…

  € 14,00
 • Bee's wrap Bread (ExtraLarge)
  Bee's wrap Bread (ExtraLarge)

  De Bee’s Wrap Bread (extra large) is met het formaat 43 x 58 cm speciaal gemaakt voor het verpakken van brood en het afdekken van grotere schalen. Bee’s Wrap kan door de warmte van je handen worden gevormd om het product wat…

  € 18,50
  1 - 15 van 100 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Green Friday is een initiatief dat is ontstaan als reactie op Black Friday, de traditionele shopping dag na Thanksgiving waarbij retailers hoge kortingen aanbieden om mensen te stimuleren om te winkelen. In plaats van zich te richten op kortingen en consumptie, richt Green Friday zich op duurzaamheid en bewustwording.

Green Friday staat voor een duurzame en ethische manier van consumeren. Het doel van Green Friday is om mensen aan te moedigen om bewust te winkelen, bijvoorbeeld door te kiezen voor producten die zijn gemaakt van duurzame materialen, geproduceerd zijn onder eerlijke omstandigheden en/of die lokaal zijn gemaakt.

Green Friday gaat niet alleen over het kopen van duurzame producten, maar ook over het verminderen van onze consumptie en het hergebruiken van materialen. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor refurbished elektronica, tweedehands kleding en door minder plastic te gebruiken.

Bij Green Friday draait het om het maken van bewuste keuzes die zowel goed zijn voor onszelf als voor de planeet. Door te kiezen voor duurzame en ethische producten, kunnen we bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Bij steeds meer winkels en webshops kun je tijdens Green Friday duurzame producten kopen met korting, zonder dat dit ten koste gaat van het milieu of arbeidsomstandigheden. Door te shoppen tijdens Green Friday, kun je dus niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Kortom, Green Friday is een geweldig initiatief dat ons allemaal aanmoedigt om bewuster te consumeren en te winkelen. Door te kiezen voor duurzame en ethische producten, kunnen we samen een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Green Friday is ontstaan als reactie op de overconsumptie en milieuproblemen die worden veroorzaakt door Black Friday, de traditionele koopjesdag na Thanksgiving. Terwijl Black Friday in de VS al sinds de jaren '50 bestaat, heeft de populariteit van deze dag de afgelopen jaren ook in andere landen een enorme vlucht genomen.

Veel mensen zijn echter bezorgd over de negatieve impact die Black Friday heeft op het milieu, de werkomstandigheden in de productieketen en de maatschappij als geheel. Green Friday is ontstaan als een alternatief voor Black Friday, met als doel om bewustzijn te creëren over de impact van overconsumptie en om duurzame en ethische producten en initiatieven te promoten.

Green Friday staat voor duurzaamheid, eerlijke handel, circulaire economie en bewuste consumptie. Het gaat om het maken van bewuste keuzes die goed zijn voor het milieu, de samenleving en de economie. Door te kiezen voor duurzame producten, hergebruik en recycling, kunnen we de negatieve impact van onze consumptie verminderen en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Green Friday is meer dan alleen een dag, het is een beweging die mensen inspireert om bewuste keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor onze planeet. Door deel te nemen aan Green Friday, kunnen we samen bijdragen aan een duurzamere wereld en een betere toekomst voor de generaties die nog komen.

Kortom, Green Friday is ontstaan als een reactie op de negatieve impact van Black Friday en heeft als doel om bewustzijn te creëren over duurzaamheid en ethische consumptie. Door te kiezen voor duurzame producten en initiatieven, kunnen we bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.

 

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel