Sorteer op
per pagina
 • Happy Body Bar - Arganolie en Rozemarijn
  Happy Body Bar - Arganolie en Rozemarijn

  Let op, levertijd van dit product bedraagt 3-5 werkdagenDeze natuurlijke Body Bar van HappySoaps heeft wel wat natuurlijks in huis. In het kort: intens geurend en kruidig. Een heerlijke geursensatie dus om de dag mee te beginnen.…

  € 6,95
 • Mini Bath Bombs - Herbal Sweets
  Mini Bath Bombs - Herbal Sweets

  Terug op voorraad: vandaag besteld is binnen 24 uur verzonden!

  Met deze heerlijke HappySoaps Mini Bath Bombs geniet je van een intens geurend en bruisend bad. Met een of twee bruisbombs zit je al in heerlijk bruisend water. Deze…

  € 5,95
 • Bee's Wrap Single Medium
  Bee's Wrap Single Medium

  Het eco verpakkingsmateriaal is vervaardigd van biologisch katoen met duurzaam verkregen bijenwas. Geen geknoei meer met (plastic) folie. Super handig in gebruik en heel duurzaam. Bestel hier!

  € 8,25
 • Bee's Wrap Single Large
  Bee's Wrap Single Large

  De grote variant van de Bee’s Wrap is ideaal voor het verpakken van je lunch. Tupperware kan echt niet meer en we moeten ook van de diverse wegwerpfolies af. Bestel hier en draag bij aan jouw leefomgeving!

  € 9,00
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)
  Bee's Wrap 3-pack Assorted (Starter Set)

  Bee's Wrap starter pack voor het hele gezin! Met deze set kom je de dag wel door en verpak je niet alleen je boterhammen, maar ook je fruit voor een werk- of schooldag. Bestel hier eenvoudig online!

  € 22,00
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor
  Bee's wrap 3-pack Assorted Forest Floor

  Een plasticloos bos is iets waar we alleen van kunnen dromen. Dat behoort tot het verleden! Stop met het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal en gebruik deze Bee's Wraps. Bestel hier online!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Bee's & Bears

  Deze Bee's Wrap variant is voorzien van toepasselijke illustraties van bijen en beren. Naast bio katoen is het hoofdbestanddeel van dit eco verpakkingsmateriaal bijenwas. Klik hier, bestel online en draag bij!

  € 23,50
 • Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit
  Bee's wrap 3-pack Assorted Fresh Fruit

  Je verpakt je lunch duurzaam met deze Bee's Wraps! 100% ecologisch verantwoord, ideaal voor dagelijks gebruik en met een geheel nieuw design is er dit 3-pack Fresh Fruit Wraps. Leuk om iemand cadeau te doen!

  € 23,50
 • Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print
  Bee's Wrap 3-pack Assorted Ocean Print

  Plastic-vrije zeeën op deze Bee's Wraps! Draag je ook bij? Stop dan onmiddelijk met het gebruik van folies van plastic en aluminium. Dit verpakkingsmateriaal is 100% schoon en ecologisch verantwoord.

  € 23,50
 • Food Huggers set of 5 Ice Blue
  Food Huggers set of 5 Ice Blue

  Je hebt geen plastic zakjes meer nodig en draagt zo direct bij aan het verminderen van overtollig plastic afval. Schakel nu om en draag direct bij aan het terugdringen van voedselverspilling! Bestel eenvoudig online!

  € 18,50
 • Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens
  Avocado Food Huggers set of 2 Fresh Greens

  Samen tegen voedselverspilling met deze fraaie Food Huggers voor avocado's! Super handig om een halve avocado in te verpakken en heel leuk om te geven aan echte avocado lovers. Bestel hier online!

  € 15,49
 • Hugger Bag - Champagne Frost 400ml
  Hugger Bag - Champagne Frost 400ml

  Deze Hugger Bag van Ecoboxen gebruik je om voorraad in te bewaren en snacks mee te nemen naar school of werk. Maar waar de Hugger Bag ook enorm geschikt voor is, is het bewaren van restjes in de koelkast. Mooie bijkomstigheid is…

  € 12,95
Sorteer op
per pagina

Wereldmilieudag bestaat al sinds 1974 en wordt jaarlijks georganiseerd door de Verenigde Naties met als doel de bevolking en overheden stil te laten staan bij het milieu. De speciale dag is in het leven geroepen om het bewustzijn hierover te verbeteren. De datum 5 juni is ook bewust gekozen. Op 5 juni 1972 begon de internationale milieuconferentie die bekendstaat als het United Nations Environment Programme. Deze vergadering wordt nog ieder jaar georganiseerd. Ieder jaar door een andere gaststad. Op Wereldmilieudag worden er diverse mooie groene projecten in het leven geroepen. 

Geen wonder dus dat Ecoboxen deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Een dag, speciaal voor het klimaat. Daar worden we blij van. Speciaal voor onze trouwe volgers zetten we onze mooiste producten nog eens op een rij, zodat ook jij op een laagdrempelige manier je steentje bijdraagt aan Wereldmilieudag 2022. 

Wereldmilieudag is een jaarlijkse internationale dag die op 5 juni wordt gevierd en in het teken staat van bewustzijn en actie voor het milieu. Deze dag werd in 1974 door de Verenigde Naties in het leven geroepen om aandacht te vragen voor milieuproblemen en om mensen over de hele wereld te mobiliseren om bij te dragen aan een gezonde en duurzame planeet.

Elk jaar heeft Wereldmilieudag een ander thema om de aandacht te vestigen op een specifiek milieuprobleem. Thema's uit het verleden zijn onder andere luchtverontreiniging, plasticvervuiling, biodiversiteit en klimaatverandering.

Wereldmilieudag biedt een geweldige gelegenheid om actie te ondernemen voor het milieu. Mensen over de hele wereld organiseren evenementen en activiteiten om het bewustzijn te vergroten en bij te dragen aan de bescherming van de planeet. Dit kunnen bijvoorbeeld opruimacties zijn, maar ook bewustwordingscampagnes, educatieve activiteiten of het promoten van duurzame initiatieven.

Bij het vieren van Wereldmilieudag is het belangrijk om te beseffen dat we allemaal een rol te spelen hebben in het beschermen van onze planeet. Of het nu gaat om het verminderen van afval, het gebruik van duurzame energiebronnen of het bevorderen van milieuvriendelijke initiatieven, elke stap die we nemen kan bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Kortom, Wereldmilieudag is een belangrijke dag die zich richt op het vergroten van het bewustzijn en het nemen van actie voor het milieu. Het biedt een kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en om ons bewust te maken van de impact van onze acties op de planeet.

 

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel