Sorteer op
 • Duurzame Thuiswerkbox
  Duurzame Thuiswerkbox

  Thuiswerkende werknemers voelen dat in hun portemonnee. 2 euro per werkdag, zo berekende het Nibud. Het Nibud nam alle kosten mee in deze berekening. Zoals het verbruik van gas, water en licht. Maar ook de aantallen kopjes koffie…

  € 35,99
 • Duurzaam abonnement Thee & Chocolade
  Duurzaam abonnement Thee & Chocolade

  Of je nu thuiswerkt, zo nu en dan iemand op de thee krijgt of graag een moment voor jezelf pakt. Het duurzame Thee & Chocolade-abonnement is wat voor jou. Iedere maand ontvang je een reep fair trade chocolade op basis van jouw…

  € 14,99

Thuiswerkende werknemers voelen dat in hun portemonnee. 2 euro per werkdag, zo berekende het Nibud. Het Nibud nam alle kosten mee in deze berekening. Zoals het verbruik van gas, water en licht. Maar ook de aantallen kopjes koffie of thee per dag en het wc papier. De thuiswerkkosten van 2 euro zijn wel een schatting. Afhankelijk hoe duur je de koffie drinkt en hoe groot je woont, kan dit bedrag uiteraard afwijken. Werk je fulltime en thuis? Dan ben je al snel zo’n €43,30 kwijt aan extra kosten.

Nee, het is werkgevers niet verplicht om thuiswerkkosten te vergoeden. Uit onderzoek blijkt dat inmiddels een op de vijf werkgevers een vergoeding uitkeert. Voornamelijk in de publieke sector en bij grotere organisaties. Een vergoeding in de vorm van geld is dan gebruikelijk.

Voor het thuiswerkend personeel
Op dit moment geef je het personeel graag iets extra’s. Groen en lokaal ingekocht. Je ontzorgt je medewerkers in deze bijzondere tijden en je geeft ze net dat beetje aandacht wat ze nu juist missen. Met een Ecologische Thuiswerkbox boordevol groene huishoudelijke artikelen is het personeel klaar voor een nieuwe werkweek.

Maatwerk
Op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op!

© 2020 - 2024 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel