Sorteer op
per pagina
 • Happy Body Bar - Tea Tree en Pepermunt
  Happy Body Bar - Tea Tree en Pepermunt

  Fris en intens, dat is deze Body Bar van HappySoaps in het kort. De Tea Tree en Pepermunt Body Bar heeft een intens frisse geur in zich. Een reiniging met deze heerlijke bodybar geeft een superfrisse ervaring en zorgt voor een…

  € 6,95
 • Duurzame spons
  Duurzame spons

  Deze eco spons is vrij van nare stoffen. Naast een brandschoon huishouden draag je bij aan een schone leefomgeving en blijf je vrij van irritatie op de huid. De spons krast niet en wordt per stuk verpakt geleverd.

  € 2,49
 • Duurzame keukenrollen
  Duurzame keukenrollen

  Uiteraard is ons keukenpapier boomvriendelijk en vrij van bleekmiddel en plastic. 100% eco dus. De rollen reizen in kartonnen verpakking naar je toe. De rollen worden per 4 stuks geleverd.

  € 6,99
 • Duurzaam Klok afwasmiddel
  Duurzaam Klok afwasmiddel

  Klok afwasmiddel kent een krachtige vetoplossende werking en maakt vaat glanzend schoon. Dit eco schoonmaakmiddel doet niet onder voor reguliere varianten, die vaak schadelijk zijn. Het afwasmiddel van Klok is zonder parfum…

  € 2,49
 • Duurzame Bamboe Tandenborstel
  Duurzame Bamboe Tandenborstel

  Handig voor jou, goed voor de wereld. Bestel online jouw tandenborstels!

  € 3,99
 • Duurzaam Neutral handzeep
  Duurzaam Neutral handzeep

  Deze blokken zeep zijn plasticvrij verpakt en vrij van parfums. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, dermatologisch getest en goedgekeurd voor minimale huidirritatie en allergische huidreacties. Neutral zeep wordt per stuk…

  € 2,49
 • Duurzame afwasborstel
  Duurzame afwasborstel

  Deze afwasborstel is van hout en dus super duurzaam. Fijn in gebruik en staat ook nog leuk in de keuken. De eco afwasborstel wordt per stuk geleverd.

  € 4,49
 • Duurzame vaatwastabletten
  Duurzame vaatwastabletten

  Onze duurzame vaatwastabletten helpen je op een duurzame manier bij het afwassen van de vaat. Geen plastic verpakking meer, maar keurig aangeleverd in een ecologisch verantwoord kartonnen zakje. Per 30 stuks geleverd.

  € 6,49
 • Duurzame Huishoudbox Normaal (+/- huishouden 1-2)
  Duurzame Huishoudbox Normaal (+/- huishouden 1-2)

  NIEUW: duurzame Ecobox met al jouw basis benodigdheden voor in huis. Bestel eenvoudig online!

  € 29,99
 • Duurzame Huishoudbox Groot (+/- huishouden 3-4)
  Duurzame Huishoudbox Groot (+/- huishouden 3-4)

  NIEUW: met deze grote Ecobox haal je duurzaamheid en gemak in huis. Bestel eenvoudig online en sluit je aan!

  € 34,99
 • Duurzame Huishoudbox Extra (+/- huishouden 5-6)
  Duurzame Huishoudbox Extra (+/- huishouden 5-6)

  Voor alle huishoudelijke grootgebruikers is er de Eco-basisbox Extra. Ideaal voor grote gezinnen en studentenhuizen. Laat ons je milieuvriendelijke boodschappen doen, sluit je aan en grijp niet meer mis in je duurzame huishouden.…

  € 39,99
 • Duurzame Box Schoonmaakartikelen
  Duurzame Box Schoonmaakartikelen

  Ecologische Schoonmaakbox
  Deze duurzame box vol natuurlijke huishoudelijke producten. Perfect voor het reinigen van de vaat en keuken, groen voor mens en leefomgeving. De producten uit dit verzamelpakket zijn allemaal voorzien van…

  € 24,99
 • Duurzame Thuiswerkbox
  Duurzame Thuiswerkbox

  Thuiswerkende werknemers voelen dat in hun portemonnee. 2 euro per werkdag, zo berekende het Nibud. Het Nibud nam alle kosten mee in deze berekening. Zoals het verbruik van gas, water en licht. Maar ook de aantallen kopjes koffie…

  € 35,99
 • Duurzaam Marcel's Green Soap - Orange & Jasmin
 • Duurzaam Toiletpapier Extra Lang (6 rollen = 9 rollen)
  Duurzaam Toiletpapier Extra Lang (6 rollen = 9 rollen)

  Ons toiletpapier is groen én supersterk! Een genot voor de natuur en je billen. Het WC-papier is drie-laags, onze rollen extra lang en uiteraard beschikt ook het toiletpapier over het EU Ecolabel en het FSC Keurmerk. Bestellingen…

  € 9,99
Sorteer op
per pagina

Duurzame huishoudelijke producten
Er zijn echt hele goede alternatieven voor plastic tandenborstels en wc papier uit niet duurzaam gekapte bossen. Plasticvrij wel te verstaan. Bij Ecoboxen verzamelen we jouw ecologisch verantwoorde producten en bezorgen ze voor een zacht prijsje bij je thuis. Als we allemaal iets doen om het klimaat te ontzien, dan maken we impact. Wat hebben we dan zoal in het assortiment? Neem onze super duurzame Bee's Wraps! Of houd je groente kakelvers in een Vejibag. Verder kun je bij ons nog terecht voor toffe Food Huggers en leuke Avocado Socks!

Supermarkten en retail in Nederland
Supermarkten in Nederland nemen steeds meer biologisch afbreekbare producten op in het assortiment. Een mooie ontwikkeling, maar toch vinden we bij Ecoboxen.nl dat dat beter kan.
Veel beter. En veel meer vooral.

Hoe komt jouw Ecobox tot stand?
We vinden drie dingen vooral belangrijk:

1. De artikelen in de Ecobox moeten ecologische huishoudproducten zijn
2. Gemak
3. Marktconforme prijs

Ecologische huishoudproducten
De eco artikelen die we in de Ecoboxen stoppen worden met zorg uitgezocht. De artikelen zijn van papier of hout van ecologisch verantwoorde bossen, worden plasticvrij opgestuurd en de biologische schoonmaakmiddelen zijn plant-based. Op dit moment worden Ecoboxen gevuld met onder andere de fantastisch ruikende green soap van Marcel. 100% vegan, 100% plantaardig zeep en een 100% gerecyclede verpakking. Heel groen! Daarnaast vind je het huidvriendelijke en ecologische afwasmiddel van Klok in de pakketten. Glanzend schoon op twee manieren. Verder bevatten de producten
diverse Ecolabels.

Gemak voor jou
Al bij je eerste bestelling is het mogelijk aan te geven dat je de Ecobox vaker wilt ontvangen. Hoe vaak? Jouw keuze. We sturen je een betaallink voor we het pakket naar je op de post doen. Eenmalig bestellen kan uiteraard ook. 

Marktconforme prijs
We selecteren op groen, maar houden de prijs marktconform. Omdat we bij veel verschillende retailers shoppen kunnen we de Ecobox zo voordelig mogelijk samenstellen.

Bestel je eenmalig? Of ga je voor een abonnement?
Eenmalig bestellen kan, maandelijks je eco-basics thuis laten bezorgen ook. De keuze is aan jou! Kies je voor een maandelijkse Ecobox?  Stoppen kan altijd. Je zit nergens aan vast. Voor de betaling sturen we je een handige betaallink. Zo is zorg dragen voor het milieu eenvoudiger dan je denkt!

Ecolabels
We vinden het belangrijk dat onze producten beschikken over Ecolabels. Keurmerken met een garantie dat de producten die we in jouw Ecobox doen ook daadwerkelijke bijdragen aan een schonere leefomgeving. Onderstaande ecologische keurmerken vind je terug op de producten in jouw duurzame Ecobox, boordevol biologisch verantwoorde producten:

 ► EU Ecolabel 
 ► FSC keurmerk
 ► Oeko-Tex Standard 100
 ► Asthma Allegry Nordic label
 ► Nordic ecolabel 

Verzending
We zijn voorraadhoudend. Bestellingen worden binnen 24 uur na het plaatsen in behandeling genomen en verstuurd. Wanneer je kiest voor een abonnement hangt het af van je bestelmoment wanneer je in de volgende maand je de periodieke Ecobox ontvangt. Voor verzending ontvang je een bevestigingsmail met betaal-link.

Sluit je aan bij Ecoboxen.nl!
Wist je dat een mens zo'n 2200 rollen toiletpapier gebruikt in zijn leven? En dat er wereldwijd jaarlijks 5 miljard plastic tandenborstels bij het grofvuil belanden? Met een doos vol duurzame huishuidelijke producten kun je het verschil maken zonder dat het je extra geld kost. En je hoeft de deur niet meer uit voor de boodschappen. Ideaal!

 

© 2020 - 2022 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel