Duurzaam pakket: Keep Your Food Fresh

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 49,49 (inclusief btw)

Cadeaupakket: Fresh Food

Dit cadeaupakket bevat:

> Een Bee's Wrap Single Medium
> Food Huggers Fresh Green
> Een Vejibag standaard
> Verpakt in een passend katoenen boodschappennet
 

Met deze giftset is de ontvanger echt van alle gemakken voorzien. Een Bee's Wrap om lunch in te verpakken, Food Huggers om gesneden groente in te bewaren en een Vejibag om groente van de markt kakelvers in te bewaren. Super leuk om cadeau te doen!

Bee's Wrap

Een duurzaam alternatief voor de verschillende aluminium en plastic folies. Duurzaam en erg gebruikersvriendelijk. Door de warmte van je hand vormt de wrap zich uitstekend om je boterham. De Bee's Wrap gaat zeker een jaar mee en is eenvoudig te reinigen (met koud water). Ook handig om bijvoorbeeld fruit mee in te pakken en in de koelkast te bewaren of om potten af te dekken.

Food Hugger

Food Huggers zorgen ervoor dat vervelende verpakkingsmaterialen zoals plastic niet meer nodig zijn in de keuken. Je houdt je gesneden groente en fruit lekker vers door ze af te dekken met een Hugger. Bij deze giftset ontvang je de frisse groene variant, bestaande uit 5 FoodHuggers in diverse formaten.

Vejibag

Groente houd je langer knapperig en vers wanneer je het bewaart in een Vejibag. Haal je regelmatig verse groente op de markt? Of heb je net als wij een groentetuin? Dan is dit product echt ideaal! Hoe het werkt? Je houdt de Vejibag onder de kraan en besprenkelt 'm met water. Je wringt de groentezak van biokatoen uit en bewaart in deze vochtige zak de groente. Uiteraard in de koelkast.

 

© 2020 - 2022 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel