Sorteer op
per pagina
  • Duurzaam scheermes
    Duurzaam scheermes

    Wegwerpmesjes zijn misschien wel de grootste vervuilers van je badkamer. Gemiddeld gaat een wegwerpmesje maximaal twee tot drie weken mee voordat deze in de prullenbak verdwijnt. Je kunt je voorstellen dat dit een flinke stapel…

    € 24,99
Sorteer op
per pagina

Duurzame huishoudelijke producten
Er zijn echt hele goede alternatieven voor plastic tandenborstels en wc papier uit niet duurzaam gekapte bossen. Plasticvrij wel te verstaan. Bij Ecoboxen verzamelen we jouw ecologisch verantwoorde producten en bezorgen ze voor een zacht prijsje bij je thuis. Als we allemaal iets doen om het klimaat te ontzien, dan maken we impact. Wat hebben we dan zoal in het assortiment? Neem onze super duurzame Bee's Wraps! Of houd je groente kakelvers in een Vejibag. Verder kun je bij ons nog terecht voor toffe Food Huggers en leuke Avocado Socks!

Supermarkten en retail in Nederland
Supermarkten in Nederland nemen steeds meer biologisch afbreekbare producten op in het assortiment. Een mooie ontwikkeling, maar toch vinden we bij Ecoboxen.nl dat dat beter kan.
Veel beter. En veel meer vooral.

Hoe komt jouw Ecobox tot stand?
We vinden drie dingen vooral belangrijk:

1. De artikelen in de Ecobox moeten ecologische huishoudproducten zijn
2. Gemak
3. Marktconforme prijs

Ecologische huishoudproducten
De eco artikelen die we in de Ecoboxen stoppen worden met zorg uitgezocht. De artikelen zijn van papier of hout van ecologisch verantwoorde bossen, worden plasticvrij opgestuurd en de biologische schoonmaakmiddelen zijn plant-based. Op dit moment worden Ecoboxen gevuld met onder andere de fantastisch ruikende green soap van Marcel. 100% vegan, 100% plantaardig zeep en een 100% gerecyclede verpakking. Heel groen! Daarnaast vind je het huidvriendelijke en ecologische afwasmiddel van Klok in de pakketten. Glanzend schoon op twee manieren. Verder bevatten de producten
diverse Ecolabels.

Gemak voor jou
Al bij je eerste bestelling is het mogelijk aan te geven dat je de Ecobox vaker wilt ontvangen. Hoe vaak? Jouw keuze. We sturen je een betaallink voor we het pakket naar je op de post doen. Eenmalig bestellen kan uiteraard ook. 

Marktconforme prijs
We selecteren op groen, maar houden de prijs marktconform. Omdat we bij veel verschillende retailers shoppen kunnen we de Ecobox zo voordelig mogelijk samenstellen.

Bestel je eenmalig? Of ga je voor een abonnement?
Eenmalig bestellen kan, maandelijks je eco-basics thuis laten bezorgen ook. De keuze is aan jou! Kies je voor een maandelijkse Ecobox?  Stoppen kan altijd. Je zit nergens aan vast. Voor de betaling sturen we je een handige betaallink. Zo is zorg dragen voor het milieu eenvoudiger dan je denkt!

Ecolabels
We vinden het belangrijk dat onze producten beschikken over Ecolabels. Keurmerken met een garantie dat de producten die we in jouw Ecobox doen ook daadwerkelijke bijdragen aan een schonere leefomgeving. Onderstaande ecologische keurmerken vind je terug op de producten in jouw duurzame Ecobox, boordevol biologisch verantwoorde producten:

 ► EU Ecolabel 
 ► FSC keurmerk
 ► Oeko-Tex Standard 100
 ► Asthma Allegry Nordic label
 ► Nordic ecolabel 

Verzending
We zijn voorraadhoudend. Bestellingen worden binnen 24 uur na het plaatsen in behandeling genomen en verstuurd. Wanneer je kiest voor een abonnement hangt het af van je bestelmoment wanneer je in de volgende maand je de periodieke Ecobox ontvangt. Voor verzending ontvang je een bevestigingsmail met betaal-link.

Sluit je aan bij Ecoboxen.nl!
Wist je dat een mens zo'n 2200 rollen toiletpapier gebruikt in zijn leven? En dat er wereldwijd jaarlijks 5 miljard plastic tandenborstels bij het grofvuil belanden? Met een doos vol duurzame huishuidelijke producten kun je het verschil maken zonder dat het je extra geld kost. En je hoeft de deur niet meer uit voor de boodschappen. Ideaal!

 

© 2020 - 2022 Ecoboxen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel